Феновете на Локо Пд пъдят Коко Динев

Публикувано на: 08.03.2014 11:20

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Локо Пд
Феновете на Локомотив излязоха с официална декларация, с която се обърнаха към ръководството на клуба и в частност към Костадин Динев:

До ръководството на Локомотив Пловдив и в частност лицето Костадин Динев:

На първо място заявяваме, че не заемаме по никакъв начин страна в отношенията между Вас и Вашите служители. Смятаме, че за да се изчисти изцяло името на Локомотив от политическата помия в Република България, Вие господин Динев трябва да напуснете клуба незабавно! След вчерашното политическо уволнение на един от Вашите служители, Вие си позволихте да замесите и нас привържениците на този велик отбор в интриги, като чрез Вашата декларация хвърляте върху нас клевети подронващи авторитета на нашата общност.

Феновете на Локомотив НИКОГА не са били политически зависими! Ние сме граждани на България, които могат свободно да изразяват своята позиция по законодопустимите начини. Именно Вашето вчерашно действие според нас е политическа поръчка. Това, че Вие явно изразявате подкрепата си към ДПС не означава, че ние споделяме Вашето мнение. Нашето търпение към Вас е безвъзвратно изчерпано! Ако Вие си мислите, че докато уреждате мачове на любимия ни отбор в Испания, финансовата обстановка в България се е подобрила, жестоко се заблуждавате.

НАПУСНЕТЕ ЛОКОМОТИВ НЕЗАБАВНО!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
The Usual Suspects
NUP 1995
GMU
ОТС