Помните ли Иван Иванов? Запомнете го?

Публикувано на: 10.03.2014 16:13

Автор: Проспорт.бг

©Фейсбук
Падна още една тежест от плещите на ръководството на ЦСКА. Футболист №1 на България за 2013 година и бивш бранител на "червените" Иван Иванов направи огромен жест и компромис. Шефовете на клуба дължаха на защитника на Базел пари и дълго време двете страни не можеха да стигнат до окончателно разбирателство. Иванов обаче направи жест, а дългът към футболиста е изваден от предстоящата лицензионна процедура. Така ЦСКА направи още една крачка към получаването на лиценза. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров потвърди новината пред БЛИЦ.

Истината е, че бе направен грозен опит защитникът да бъде въвлечен в една мръсна игра от тайфа меки китки, но някои негови съветници объркаха посоката и той излезе много по-голям мъж, отколкото можеха да предположат, за да помогне на родния си клуб. Същите така и не разбраха, че срещу себе си имат големи играчи и иде тежък сблъсък за помитане на несепарируемия боклук.

Не е вярно, че Иван Иванов се е отказал от 200 000 лева, както повтарят повечето, като папагали. Отказа се от 220 000 лева!!! А дългът към него от 160 000 лева ще бъде платен на два транша.

Помните ли Иван Иванов? Запомнете го!

Той остава завинаги в сърцата на червената общност, а други завинаги в блатото.