Обръщение на Офанзива

Публикувано на: 21.03.2014 15:30

Автор: Проспорт.бг

©Фейсбук
Армейци,

Това, за което се говори от лятото насам, вече е факт. Сега можем да превърнем в реалност максимата "Ние сме ЦСКА" като всеки от нас си закупи акции на любимия Клуб. Мнозина си мечтаеха за подобна възможност в дългите години на недоволство спрямо различни собственици. Сега този момент дойде и само от нас, многобройните привърженици на ЦСКА, зависи дали начинанието ще се увенчае с успех.

Както в много други отношения нашият клуб отново е първи - ние сме първите фенове в България, които имат такава възможност, а в световен мащаб подобни примери също не са чак толкова много. Вече се появи достатъчно информация и технически подробности относно начина на закупуване на акции - дали чрез банка, дали чрез инвестиционен посредник - на място или он-лайн - възможностите са много и всеки преценява как е най-удобно за него, така че място за оправдания от подобен род няма!

От лятото измина достатъчно време, изговориха се и се изписаха много неща, всички бяхме подготвени, че този момент ще дойде. Сега трябва думите да се превърнат в дела! Следващите две седмици са много важни - ако тази емисия акции бъде успешна, нашият клуб ще се превърне в публично дружество с всичките предимства, които произтичат от това.

Нека покажем, че привържениците на ЦСКА са готови чрез действия да се включат в определянето на съдбата на Клуба и да помогнат за началото на една нова ера в историята му.