За парите на Майкъла, Милен и другите

Публикувано на: 21.03.2014 21:41

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©topsport.bg
Георги Илиев, Майкъла
Нямаше да ви досаждам със себе си за втори път в рамките на този ден, но един приятел в дискусия преди мъничко подсказа една идея за тест. Не на полиграф, а за съпричастност.

Няма как да не си спомняте,  как Георги Илиев твърдеше, че работи за ЦСКА в качеството си на директор, без пари и призовава всички, които имат да вземат да бъдат големи червени сърца, като него и да помогнат в трудния момент.

Помните Милен Радуканов как се кълнеше във вярност. Няма да изреждам повече.

Сега сред многото и Георги Илиев се оказа, че не е слагал усилия на вересия. Говори се, че и той е в списъка за разплащанията другата седмица за едни има няма 65 100 лева. За Милен се говори за едни 45 000. Нека пощадим хората с изписването на пълния списък, защото докато ги докараме до над 1 000 000 лева плащания много бутон ще трябва да ударим.

За Илиев не мога да обобщавам доколко си заслужава заплатата. Милен си ги е заработил. Последният трофей е под негово ръководство. Макар да не му разбирам репликата за желания букет.

И тук идеята на моя приятел Иван Манов.

Тя се състои в това тези хора да си получат и те ще си получат, заработеното по договор. Защото днес в ЦСКА има кой да плаща сметките. Но след като са толкова големи червени сърца не да подарят, а да инвестират обратно в клуба например половината пари в акции. Така няма да са непременно черни овце, могат да си върнат статута, а вероятно и себеуважението.

Симпъл. Както казват в ранна пролет на Северозапад.

Намирам идеята за рационална и добронамерена. Работи за единството. Не е нужно да се връщаме на липсващите дренажи.

В ирационален план ще кажа, че вярвам на знаците, защото не съм вярващ. В четвъртък например с Костадин Петков си свалихме мартениците, защото видяхме семейство щъркели на път за среща с феновете от Велико Търново..

Какъв по-добър знак за успех ден преди да удари борсовата камбана? Какъв по-добър знак за инвестиция в една непреходна любов...