Стефан Орманджиев: Ще си купя акции, но като станат по-скъпи

Публикувано на: 23.03.2014 10:34

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Стефан Орманджиев
Бившият председател на НС на ЦСКА Стефан Орманджиев изрази своята радост от старта на публичното предлагане на акции. Той зая­ви, че клубът продължава да е жив благодарение на любовта на служителите и феновете.

"Ще се радвам акциите да се изкупят и привържениците да станат съсобственици. Идеята е добра, а и настрое­нието е приповдигнато. Всич­ко това накара цялата черве­на общност да се размърда. Повечето фенове са готови да дадат от залъка си, за да закупят акции. Томов е препо­давател по икономически нау­ки, така че тази материя му е ясна. Дано всичко е сметнал правилно и планът му да се осъществи", заяви Орманджиев пред "Тема Спорт". "Когато играем във Варна все едно попадаме в омагьо­сан кръг.

Дали вятърът ще ду­ха срещу нас, или теренът ще е крив, винаги нещо е срещу нас. Но съм оптимист, че ще спечелим и ще затвърдим по­зицията си. Още по-радващо е, че един отбор, който пос­тоянно губи от ЦСКА напос­ледък, победи Ботев с 2:0. От­тук пред нас е по-лесната за­дача да играем футбол и да си взимаме точките. Ако бие във Варна, ЦСКА ще е сигурен за третото място и вече ще гледа към горните позиции в класирането. Имаме нелоши футболисти. Тони Силва беше дете, когато дойде в късната есен, а вижте докъде стигна. ЦСКА винаги е създавал и все така ще бъде. Нямаме терени и екипи, но има любов. Любов от тези, които играят, от ръководителите, от треньо­рите, от феновете... Това прави ЦСКА уникален клуб. И аз ще си купя акции, но нека да поскъпнат и тогава", каза още Орманджиев.