Паро: Искам си заплатите до миналото лято

Публикувано на: 23.03.2014 10:50

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Аспарух Никодимов
Бившият спортен директор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви пред "Тема Спорт", че се е отказал от сериозна сума в полза на клуба. Големият футболист и треньор на армейците ще изиска само дължимите заплати, но не и обезщетение за прекратения му договор. Никодимов коментира и предстоящия мач между ЦСКА и Черно море.

"Отказах се от толкова много пари от клуба, че все едно съм си купил акции. Не искам обезщетението по договора си, единствено заработените заплати до миналото лято. Никой от клуба обаче не ме е търсил, след като сключихме споразумение. Можеха поне да ми се обадят и да кажат, че нямат възможност да платят в този момент, но те не го сториха. Ще се радвам, ако продажбата на акции е успешна", заяви Паро.

"Срещу ЦСКА Черно море ще играе много навито. Отборът е в добра форма, показа го и срещу Литекс (0:0). Много се радвам за младите чужденци в ЦСКА. Добро впечатление ми направи Тони Силва, който разминаваше както си иска защитата на Левски, бяха като танкове около него. Маркович също има голям потенциал. Това е пътят - да се прави отбор за бъдещето, а не всяка година да се захранваме с фалшиви португалци и англичани и да се чудим защо не вървим напред. Има известен прогрес в играта на ЦСКА през пролетта, но не е твърде голям. Второто или третото място ще е успех за нас. Ако се класираме за евротурнирите и имаме средства, трябва да се подсилим с двама-трима играчи, които да вдигнат класата, и ще съберем доста приличен отбор", каза още Аспарух Никодимов.