Майкъла поиска 20 000, може и акции на ЦСКА

Публикувано на: 25.03.2014 10:17

Автор: Проспорт.бг

©topsport.bg
Георги Илиев-Майкъла
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви пред "Тема спорт”, че е влязъл в контакт с клуба относно дължимите към него суми. Майкъла заяви, че има да получава около 100 хиляди лева, но е готов да направи жест и иска само 20 бона преди лицензирането, а останалото да бъде разсрочено. Той очаква отговор от клуба в сряда.

"Ще си купя акции на ЦСКА, по-важното е да се оправи лицензът. Аз имам да получавам около 100 хиляди лева, но съм готов да направя разсрочване. Искам сега само 20 хиляди, а останалите да бъдат разпределени в следващите 5-6 месеца например. В крайна сметка аз изработих лиценза на "Армията” преди и време и не мога да си позволя да правя спънки на клуба сега. Очаквам отговор до сряда. Даже съм готов част от разсрочените задължения да ги получа под формата на акции, ако това ще облекчи клуба, заяви Илиев.

"От мача с Черно море се видя, че имаме проблеми в нападение, което ще се отрази най-вече срещу Лудогорец. Положително е, че имаме много добра физическа подготовка, а Гъргоров кара втора младост, но дотам. Отборът си играе перфектно за 0:0, но трябват и голове. Срещу Черно море се пазехме за Лудогорец. Това е най-важният мач и той може да легитимира амбициите на ЦСКА за нещо повече. От тази гледна точка съм уверен, че ще спечелим", каза още Георги Илиев.