Марков: Трябва да бием Славия и Черноморец

Публикувано на: 30.03.2014 09:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Изпълнителният дирек­тор на Локомотив (София) Георги Марков е уверен, че тимът ще успее да спечели срещу Славия утре. Желез­ничарите са в серия от три мача без поражение (2 успеха и 1 равенство).

„Предстои ни много тежък двубой със Славия. Миналия път загубихме от тях и ще опитаме сега да излезем с положителен резултат. Те са стабилен отбор и се представиха на високо ни­во в последните мачове, ка­то изключим този с Берое. Определено има прогрес в играта им, но не бива да се притесняваме. Нужно е да действаме спокойно. Мис­ля, че можем да победим. Знаете, че и двата отбора се борят за по-предно класиране, така че ни чака се­риозна битка.

И Черномо­рец, и останалите по-надо­лу в класирането ни натискат и задължават да пече­лим точки. Ако отпишем другите три тима - Пирин ГД, Любимец и Нефтохимик, то нещата за остава­не в "А" група са много напе­чени. Имаме седем точки преднина пред Черномо­рец. Освен това ги приема­ме в София и трябва да ги победим, за да си гаранти­раме мястото. Но дотога­ва първо трябва да се пре­борим със Славия.

Иначе в последния кръг Черноморец почива, докато ние имаме мач. Нямам притеснения за оставането ни в А група. Надявам се само да покажемпо-добро лице, откол­кото срещу Берое. Въобще не ми хареса как се предс­тавихме. Играхме много слабо. Ако продължим как­то срещу Берое, то нищо хубаво не ни чака", заяви Ге­орги Марков пред "Тема Спорт".