Коко Динев изключи автопилота на Локо

Публикувано на: 05.04.2014 10:03

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Локо Пд
Константин Динев
Торба c пари спаси мача Локомотив (Пд) - Лудогорец. Ден преди срещата бунтът на "Лаута" беше потушен. "Смърфовете" подновиха тренировки, след като в четвъртък бойкотираха заради забавени заплати. Вчера босът на Локо Коко Динев развърза кесията. Това беше доста изненадващо, след като никой в клуба не го беше виждал и чувал от известно време. Дори почетният президент на "черно-белите" Христо Бонев обяви, че „Локо е на автопилот" и уточни, че "следва катастрофа". Това моментално предизвика всякакви спекулации около продажбата на клуба. Най-черногледите фенове дори предсказваха разпад на Локо, пише "Меридиан мач".

Вчера обаче черните краски около клуба бяха заличени. Футболистите получиха част от дължимите им пари. Взеха пълна заплата за октомври и 25% от ноемврийската. Освен това Коко Динев плати и забавените пари за наеми.

Босът се разплати и към други кредитори. Той се разплати с полицията, пожарната и за задължителната линейка, без която не може да започне официален мач. Именно тези действия на Коко Динев спасиха срещата с Лудогорец.

Отделно от това босът на "черно-белите" даде забавени пари на няколко хотела, в които отборът беше настаняван на режим преди мач.

Всичко това накара звездата на Локо Мартин Камбуров да обещае, че ще доиграе сезона с черно-бялата фланелка. Заради финансовата криза на "Лаута" усилено се заговори, че нападателят ще бяга в ЦСКА.

"Не са ме търсили от ЦСКА. Нямам никакви контакти с техни представители. Не знам какво се пише, но никой от въпросния клуб не е говорил с мен. В момента имам договор с Локомотив (Пд) и не искам да ме замесват с други отбори. Решил съм - ще доиграя сезона в Локомотив. Има още месец и половина от шампионата, после ще видя какво ще правя. Към момента това е около мен", обяви голмайсторът на „А" група.