Камата: Не трябваше да се отричам от България

Публикувано на: 06.04.2014 08:50

Автор: Проспорт.бг

©
Невероятно признание пред Сашо Диков направи Христо Стоичков. В ефира на "Нова телевизия" той се покая за своя реплика, която разбуни България преди години. На въпрос за най-голямата му грешка Камата отговори:

"По време на Попа (б.а. - Симеон Сакскобургготски) казах, че се отказвам от държавата, че нищо не ми е дала. Стиснах зъби да се извиня", сподели Ицо.

Другата му болка е, че не се преборил с корупцията. И препоръча на Стажанта, докато броди в парламента: "Какво бягат, вземи една гьостерица и ги почни".

Стоичков призна, че е прероден човек в Маями - спокоен и усмихнат. "Анализирам мексиканска лига. Живея в Маями, пътувам събота и неделя за два мача в Мексико. Рейтингът е голям - 80%, нещо невиждано".

Телевизията го праща заедно с екип от още 500 човека за световното в Бразилия, като вече е ангажирала 3 хотела. На края Ицо заяви, че ще плаща от джоба си офиса на консулството ни в Барселона.

Държи обаче да уточни хубаво екипа с външния министър Кристиан Вигенин, за не го обвинят покрай някой мързелив или некадърен служител.