Фенове на Локомотив подкрепиха Коко Динев

Публикувано на: 08.04.2014 11:28

Автор: Проспорт.бг

©lportala.net
Група привърженици на Локомотив подкрепиха собственика на клуба Константин Динев. Това стана чрез декларация от името на клуб Интел Локо.

Plovdiv24.bg публикува декларацията без редакторска намеса:

Локомотивци,

Декларацията на феновете от различни фракции е публично известна. Би следвало собственикът и ръководството на клуба също така публично да изразят своето отношение към тази декларация, да осведомят за перспективите пред пловдивското ЛОКО. Очаквайки това, ние, дългогодишните привърженици на тима, представяме своите по-главни виждания.

За нас декларираните квалификации за клубния бос са обидни и несправедливи. На два пъти г-н Динев спаси тима от разпадане и пропадане в непрофесионалния футбол. В началото на този шампионат малцина вярваха, че ЛОКО ще заеме място в първата седмица, като изпревари далеч по-осигурени клубове.

Това е заслуга преди всичко на собственика! Заслуга е и на ръководството, на футболистите и треньорите, между които и на редицата новопривлечени екстрено и при разумни финансови условия. Особено важна е и ролята на горещо поддържащите ги привърженици.

Ето защо исканията за оставка на ръководителите и безкомпромисното "Коко - вън!" са меко казано нелогични.

Благодарността не е порок, момчета!

В декларацията има подмятане за евентуално "регистриране на ново, необременено дружество с чисто начало". Какви са гаранциите, че това ново дружество ще привлече подходящи и с възможности собственици и акционери?!

Не е ли пред очите ни съдбата на отбори от големи центрове в България - Русе, Плевен, Велико Търново, Сливен, Перник, Благоевград, на пловдивския Спартак, някогашен носител на купата и шампион?! Да припомним ли годините на изгнание на собственото ни ЛОКО?

Можем да представим и много други съображения пред радикално мислещите. Впрочем благодарение на още по-радикалните действия на част от тях нашият клуб е сред най-наказваните с парични глоби и с мачове без публика или на чужд терен.

А от собственика и от ръководството очакваме редица отговори. Защо по време на подготвителния период се достигна до резултати, възбудили подозрения? Защо детските и юношеските формации достигат до позорни загуби?

Как така заради политическа дейност беше отстранен опитният Атанас Узунов и то с политически обвързани твърдения? Има ли виждания за трибуна Бесика и за спортната база?

Защо г-н Динев не установи последователни и ясни отношения с феновете? Кои са причините за настоящото му мълчание дори след разплащането на по-голяма част от задълженията към футболисти, треньори и служители?

От собственика се очакват отговори за финансирането, за съхраняването и надграждането на футболната формация, за целите до края на шампионата и през следващия сезон.

Локомотивци,

Ние сме различни по произход и възраст, по професии и характери, по виждания за настоящето и бъдещето на ЛОКО. Различията обаче не трябва да водят до раздори, които неминуемо се отразяват върху цялостното поведение на любимия отбор, върху плановете на отделните футболисти.

Нека сме различни, но единни!

От членовете на ИнтелЛоко - Пловдив