Чочев от отбора на отписаните е №1

Публикувано на: 26.04.2014 07:33

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Ивайло Чочев
 Футболистът на ЦСКА Ивайло Чочев получи наградата за играч на 34-я кръг в А група. Халфът получи приза за представянето си срещу Левски. Зад него в анкетата останаха Омар Косоко, Уилмар Джордан, Емил Гъргоров и Армандо Ваюши.
 
"Преди началото на сезона ни бяха отписали. С много работа на треньорите и серераздаване от наша страна показахме, че мястото ни е там, където сме в момента, а може и по-нагоре. С Черно море играем трудно, но се надявам на наш терен да успеем да ги победим. Когато някой отбор дойде на Армията и се затвори, изпитваме трудности, но се надявам да победим“, каза Чочев.
 
"Остават ни 5 мача и съм се концентрирал изцяло върху представянето на ЦСКА. Не искам да се разконцентрирам с информации за трансфери и т.н. Добре ми е в ЦСКА, харесва ми тук. Надявам се да остана и да играя в Европа. Не съм питал, не се интересувам и не искам никой нищо да ми говори по този повод“, допълни Чочев.
 
След мача срещу Левски той е получил телефонно обаждане от Христо Стоичков. По този повод Чочев заяви: "Когато Христо Стоичков ми се обади се почувствах изключително горд и щастлив, че най-великият български футболист ми звънна“, каза полузащитникът.