Потресаващи новини за Чочев заливат нета

Публикувано на: 29.04.2014 16:01

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Доколкото става дума за играч, а не за полски свирач, препечатваме "ТОП" новинатана едно издание, чийто нелош коментар пуснахме вчера:
 
Звездата на ЦСКА Ивайло Чочев е трансферна цел №1 на Станимир Стоилов, научи SportONline.bg. Това означава, че Мъри не само остава начело на „жълто-черните” и през новия сезон, но отново има пълен картбланш за селекция.
 
Стоилов се надява да отмъкне най-перспективния халф в „А” група по схемата, която остави ЦСКА без Анисе. Мадагаскарецът бе спазарен с „Титан”, след като перничаните останаха без пари. Тогава Ботев плати за него 350 000 лева
 
. Сега на „Колежа” изчакват развитието с продажбата на червените акции. Ако то зацикли и емисията на борсата бъде неуспешна, на ЦСКА ще му се наложи да продаде част от звездите си, за да закърпи положението. Под тепетата са готови да броят 400 000 евро за младежкия национал, като оставят и процент за ЦСКА при бъдещ трансфер зад граница.
 
Плюс за сделката може да се окаже факта, че 50 процента от правата на Чочев се държат от бившият депутат Емил Димитров. Неговата нова партия се вля в тази на Николай Бареков, за който пък не е тайна, че е близък до управата на Ботев.
 
Коментар на Петьо Костадинов-Полковника: Препоръчително е, когато главите ви раждат подобни потресаващи мисли да погледнете дали ръцете са ви върху клавиатурата или сте ги напъхали в контакта при включено през главното табло напрежение. Благодаря!