Член на УС на ЦСКА мина с малък рушвет

Публикувано на: 05.05.2014 22:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт,бг
От снимката се вижда, че Бойко Ноев - в средата с червената блуза и Полковника са биз-бизе не от вчера.
Шефът на стадион "Българска армия" и член на УС на ЦСКА е последното попълнение в селекцията на акционерите за участие в турнира на 16, 17 и 18 май в памет на Дени.
 
Бойко Ноев бе един от най-активните в срещите с феновете от България по кампанията за привличането на акционери в клуба. Бойко е икономист, а за да получи място в състава подписа декларация, че ще осигури безплатни тренировки на отбора на изкуствения терен между 12 и 14 часа, независимо от заповедта неотдавна между 10 и 18 часа съоръжението да се ползва само от ДЮШ. На по-късен етап ще се включи и с паричен рушвет, за който бе подписано споразумение за разсрочване с Петьо Костадинов-Полковника тази вечер.
 
В празничния ден, отбелязващ 66-ата годишнина на армейския клуб завърналите се от тайната среща в Рим, за която никой не разбра, Петьо Костадинов-Полковника и Инко Бургелов-Генерала утвърдиха дизайна на екипите за състезанието. Идейният проект бе на световноизвестният дизайнер и бивш юношески национал Светослав Костадинов. Технологичният екип на компанията за спортна екипировка "Burgelof" доразви и вече е в готовност за трансферен печат, разкрояване и производство.

По-рано през деня Петьо Костадинов-Полковника и Драгомир Петков връчиха две ръчно изработени топки рушвет на Росен Петров за турнира. Това се случи точно в 12 часа, а проливният дъжд подсказваше, че всичко ще мине, като по вода. Както му е редът, събитието бе полято с бира от марката, която ще се лее по време на турнира.
 
Отборът, който е и част от групата, която събира средства за Добри и Ники е в следния състав:
 
Елена Тодоровска, Денчо Гугутков, Данаил Попгеоргиев, Васил Орешков, Боян Донев, Георги Гайдаров, Ангел Йорданов, Иван Манов, Драгомир Петков, Никола Дарпатов, Светослав Костадинов, Живко Роев, Атанас Зимбилев, Тодор Янков, Костадин Асенов,  Бойко Ноев. 

Петьо Костадинов-Полковника, старши треньор и главен рушветчия
Инко Бургелов-Генерала - Технически директор
Костадин Петков - Финансов директор