Александър Tодоров разобличи на Дучето

Публикувано на: 19.02.2009 17:04

Автор: Проспорт.бг

©armeici1948.com
80-годишната легенда Крум Янев (в ляво) е кацнал на кофа за буклук да гледа мача.
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров хвърли светлина по повод скандала с "червените" фенове, които в сряда ядоха бой от гръцката полиция в Солун, защото поискаха да изгледат на живо контролата на любимците си местния Ираклис.

Привържениците обвиниха ръководството на шампионите, че не са били уведомени за закрития характер на контролата въпреки пристигналия в клубните канцеларии факс от домакините.

От своя страна днес Александър Тодоров отрече ЦСКА да е получавал известие от Ираклис. На свой ред той обяви, че веднага след като организаторите са съобщили, че спарингът ще бъде затворен за зрители, председателят на Централния фенклуб Димитър Ангелов е бил информиран.

Според Тодоров това се е случило още във вторник. Привържениците потеглиха за Гърция в сряда сутринта.

"Екскурзията си е дело изцяло на фенклуба. От гръцкия мениджър, посредник по уреждането на спаринга, научихме, че домакините няма да пускат публика. Това веднага бе съобщено на Димитър Ангелов. Дали е било късно за него или не - не знам, но със сигурност във вторник следобед той вече бе уведомен за това намерение на хората от Ираклис. Днес разговаряхме с него и се изяснихме, че ние, като ръководство, като клуб нямаме нищо общо с неприятната ситуация. Ние не сме организатори на този мач", заяви Тодоров пред  радио "Дарик".