Започна се! Изхвърлят ЦСКА от Европа... Къс коментар на Проспорт.бг по темата

Публикувано на: 11.05.2014 08:35

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
УЕФА е на път да взриви българския футбол с решение за изхвърляне на ЦСКА от евротурнирите за 3 години, пише очаквано "Меридиан мач". Причината за това били финансовите проблеми на тима от Борисовата градина. Вместо червените още този сезон в Европа ще играе Левски, който независимо от резултатите си до края на сезона е невъзможно да бъде изместен от петото място.
 
На "Герена" са били смутени от новината, тъй като идва в последния момент и изцяло пренарежда графика за подготовка през лятото. Така на 6 юли сините ще излязат в първия си мач от предварителните кръгове на Лига Европа.
 
Ситуацията напомня скандалното лято на 2008 г., когато ЦСКА стана шампион с 16 т. аванс, но в крайна сметка в квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига игра Левски. И тогава, и сега шеф в ЦСКА е Александър Томов.
 
Любопитното е, че и сините са били заплашени с изхвърляне от Европа, но са успели да си оправят дълговете. Суровото наказание от УЕФА било и заради отказа на ЦСКА да участва в Европа миналата година, пише изданието.
 
Коментар на Проспорт.бг: Добро утро! Започна се. Има ли изненадани? Така ще бъде. До жребия.

Проспорт.бг цитира Сектор Г: От огъня на вашата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!