Баждеков влезе във филма с лиценза

Публикувано на: 12.05.2014 08:09

Автор: Проспорт.бг

©levski.bg
"Ако ЦСКА бъде санкциониран, ще имаме най-малко вина за това", каза Баждеков, пише на първа страница вестник "Меридиан мач", който се е заел със задачата да пали чергата на армейците.
 
 Докато от „Армията" разпалено отричаха лицензът на клуба да е заплашен, изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков коментира пред „Меридиан Мач" възможността „сините" да играят в Лига Европа. Както изданието ексклузивно съобщи, УЕФА най-вероятно ще извади „червените" от евро-турнирите, а именно Левски ще заеме овакантеното място. 
 
„Все още нямаме никакви индикации как вървят нещата с лицензите. Доколкото знам, следващата и по-следващата седмица ще има заседания на комисията по лицензите. Дотогава няма нищо сигурно. Ние сме си подали документите за участие в Лига Европа по искане на УЕФА", обясни Константин Баждеков. 
 
"Ако ЦСКА или някой друг клуб бъде санкциониран и се окажем в турнирите, Левски ще има най-малката вина в случая", завърши многозначително Константин Баждеков. 

Забележка: И Локомотив София са подали документи за тазгодишното издание на Лига Европа. Просто документи се подаваха доста по-рано. Още когато Левски не знаеше, че ще играе срещу юношите и ветераните на Лацио.