Не си късайте ризите за някакви над 3 000 000!

Публикувано на: 19.05.2014 18:36

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Само няколко думи. Час време сме си в групите и коментираме. Несполучливия опит на първичното публично предлагане на ЦСКА. Модерният план в изостанала държава.
 
Троловете минаха в тотална атака в Глобалната мрежа и насочват стрелите нормално към собствения си таргет. Защото така е на война - първо се стреля по офицерите.
 
Нека направим една елементарна математика, преди да си късаме ризите. Става дума за въпросния "План Б". Т.е. отново някой друг да ни плати сметката. Припомням 5 720 сделки, купени 359 206 акции за 1 077 618 лева.
 
Откъдето и да го погледнете, някой трябваше да се бръкне в последния момент за над 3 (три) милиона лева!!! В тези сметки не съм лаик и знам със сигурност, че толкова пари няма в хралупите на катеричките в Борисовата градина.
 
Без математика е добре да се знае, че до 30 юни следва да се платят милиони за евролиценза на ЦСКА. Повече от онези над 1 800 000 лева, платени за вътрешния такъв. Излиза, че собствената ни болка и опасността от щастието в навечерието на празника за другите, е много по-важно от всичко друго. Дори от бъдещето. Не мисля, че тези 5 720 трябва да се демотивират. Щом ги боли, значи всичко е наред. Значи те са идеалисти, както вече споделихме с приятели.
 
Едно много мило и образовано момиче призова към спокойствие и равновесие. И поясни, че поради естеството на работата си ако влиза в такива емоции отдавна да си е прерязала вените.
 
Бъдете сигурни, че другите това чакат. Не им го позволявайте. И не съдете, че някой друг не е пожелал да ни плати сметката. За някакви си леко над 3 000 000 лева. Не съдете и себе си! Не си късайте ризите! Не позволявайте да ви извадят от доброто, което намерихте и дадохте от себе си!