Медиите объркали отношенията в ЦСКА

Публикувано на: 30.05.2014 22:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Представителят на Сдружението “ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков напълно подкрепя идеята за бъдещо “червено” обединение. Синът на легендарния капитан на “армейците” Нако Чакмаков покани на среща главният акционер в ПФК ЦСКА Александър Томов, целта е да бъдат изгладени различията между двете страни.
 
“Ние никога не сме пречили на клуба. Просто някои неща бяха представени некоректно по медиите. Каним Томов на среща на която да изгладим противоречията. Във вторник ще представим документи за извършените от нас ремонти. Когато получим акциите, които са според договора ни с ръководството на ПФК ЦСКА ще им предоставим документите. Явно има някакаква пречка в споразумението, независеща от нито една от двете страни, това да не се е случило досега. Томов наистина е зает човек и ние разбираме колко много работа върши. Запознахме се с апела от страна на Валентин Михов за “червено” обединение и го подкрепяме напълно, ние сме готови за подобно нещо”, заяви Александър Чакмаков пред LIVESPORT.BG.
 
Във вторник от 10, 00 часа от “ЦСКА Завинаги” ще дадат официална пресконференция, напомня Емил Коцев в електронното издание.