В ЦСКА показват защо не обичат гей парадите

Публикувано на: 05.06.2014 20:10

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Привържениците на ЦСКА доказано не си падат по гей паради и разни изкълчени маниери на нашите съграждани от континента.
 
На "Армията" по правило средата от десния бряг, къде с по-групи, къде с по-изискани, но задължително с представители на ясната мъжка ориентация.
 
Причината е точно една. И тя е, че в ЦСКА и на "Армията" винаги има красиви момичета, които си искат здраво мъжко рамо, а не мека китка, гел и перхидролни красавици.
 
Започваме с някои образци, като началоте е с кадър на производителя на спортна екипировка Инко Бургелов, технически директор на отбора на акционерите на ЦСКА. Известният от предходен животи като римския Легат Бургелиус ни предоставя част от своята колекция с привърженички на ЦСКА и техните ясни послания.
 
Има висока степен на вероятност следващата проява на нестандартно поведение на феновете на ЦСКА да бъде не бир фест, а хепънинг с красиви момичета и ... бира.
 
Легат Бургелиес и коментаторът на Проспорт.бг - Петьо Костадинов-Полковника, още веднъж декларират своя протест срещу легализирането на рецидиви в ценностната система на българите и налагането на неприемливи образци на обществен ритъм и цели.