Омар, добре дошъл на "Армията"!

Публикувано на: 10.06.2014 22:37

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Много дълъг ден от ангажименти ми отне добрия случай да споделя толкова информация за отиващия си ден. В час късен сядам да видя това-онова и за финал разбирам, че лицето Омар Косоко подписало с Литекс и си развява фланелката в Ловеч.
 
Ей това ми дойде малко в повече. Налях си малка северозападна гроздова и сядам да споделя едва няколко мисли.
 
Най-напред този Косоко е човекът, заради който Стойчо Младенов ме е вдигал след полунощ да поработим върху допълнителна информация за него миналото лято. Съпругата на Стойчо правеше сандвичи, моята правеше същото в 1-2 нощта. Та чупливият гений, играл последно в Сервет да дойде на "Армията" и човек да стане.
 
Излишно е да скромнича, проверимо е, но идеята този и Владко Гаджев да си стиснат ръцете пред камерите, след расистките изцепки и непосредствено преди Левски-ЦСКА е моя. Лично разговарях с двата клуба. И двата клуба прегърнаха предложението и заедно поработихме върху него.
 
Ще се повторя вероятно, но Владко все пак е и мое момче. Не само, защото е българин, но е връстник с големия ми син, с когото мереха сили по терените, бяха национали. Но поисках Владко да не се стяга, а да покаже, че е мъж. И го направи.
 
Като разбрах, че Косоко щял да ходи за голяма заплата в Азербъйджан, в Интер Баку, споделих с един от шефовете в ЦСКА, че в крайна сметка футболът е бизнес и мислено честитих на един колега, който ми е слабост и който е тръгнал в тази професия около мен, а и имаме няколко разбити педерастки глави заедно.
 
Но като прочетох преди минути, че Косоко е отишъл в Литекс онемях. Литекс и той е моят отбор. Първият лагер зад граница съм го правил аз. Много неща в началото са били мои, или на мои близки колеги дело. Но фактът, че Косоко е избрал Литекс пред ЦСКА говори само и единствено за това, че информацията, която ни подадоха миналото лято за един талантлив но тъп състезател е вярна.
 
Пожелавам от сърце "Добре дошъл!" на Омар Косоко на "Армията". Искрено ми е жал за Джаксън Менди, който работи толкова изкъсо с него, за да го извади от лигавите му дивотии. Джак е войник.
 
Още веднъж: "Омар, добре дошъл на "Армията"! 

Забележка: Миналата година група лица се заиграха с ЦСКА и Христо Стоичков. С Косоко доказаха, че са рекламни лица на огромна полост. Това вече е България.