Някой говори вместо Иван Иванов

Публикувано на: 18.06.2014 10:09

Автор: Проспорт.бг

©Фейсбук
След изключително стегнатата и логична мисъл на Гъргоров в интервю за БЛИЦ, днес четем нов анализ на друг играч. Техниката на авторите е прекрасна, защото се опират на някои факти, за да стигнат до желаната цел - до мишената. А там не прозира, там вони на чужди пориви и мисли.
 
Ето какво публикува "Тема:Спорт" от името на Иван Иванов, един млад стратег и види се, експерт по организация и управление с видими заложби на профайлър:
 
Бившият защитник на ЦСКА Иван Иванов така и не получи в срок втория дължим му транш от 80 хиляди лева въпреки огромния компромис, който направи. Играч номер 1 на България за 2013 г. обясни пред в."Тема:Спорт” какво следва да предприеме.
 
"Още не са ми платили втория транш. Това трябваше да стане до 10 юни. Получих обаждане от Тодоров, че ще си получа парите в четвъртък или петък. Това щеше да е ден-два след крайния срок, но аз се съгласих да изчакам. Но ето че вече е вторник (б.а. - вчера), а още не съм получил дължимото.
 
Обсъдих ситуацията с моите адвокати и в крайна сметка стигнахме до решението да настоявам да получа цялата сума (б.а. - 360 хиляди лева). До ден-два ще бъдат подадени нужните документи до международната централа. Обосновката ще е "неспазване на уговорка" от страна на ЦСКА.
 
Направих огромен компромис. Вече съм решил окончателно да настоявам за цялата сума. Много съм тъжен и огорчен. Смя­там, че когато някой е направил такъв огромен компромис на ръко­водството, то трябва да е коректно към него. Разбирам - да се държат лошо към тези, които са отказали да намалят дължимите им суми, но аз им правя компро­мис в името на ЦСКА, намалявам си парите, а отсрещната страна пак не спазва това, ко­ето сме се договори­ли", огорчен бе Ива­нов.
 
"Първоначално трябваше да ми платят до 25 май. Аз обаче прецених, че ще им бъ­де тежко до тази дата и им дадох още две сед­мици срок. Той изтече на 10 юни! И дотогава не платиха. Седмица по-късно не е преведено нищо", допълни бранителят.
 
Той коментира и напускането на Емил Гъргоров и Джаксън Менди. "По тази тема си писах с Гъргоров. И той ми каза такива неща, които няма да се харесат на хората в ЦСКА, ако сега ги споделя пред вас. Ситуацията не е чак толкова зле, може да се оправи. Но е нужен точният човек за треньор и собственик на клуба.
 
Политиката, която се води, е толкова сгрешена, че няма накъде повече. Томов и Тодоров, както и Стойчо Младенов, правят селекцията и всичко. ЦСКА може да се оправи и с тези хора, но трябва напълно да се промени начинът на работа. Не може в изключително тежката криза треньорите и футболистите да взимат такива заплати. Като се има предвид какво е състоянието на клуба, трябва да разбереш, че е нужно да се наблегне на съвсем друга селекция", допълни още Иван Иванов.
 
Коментар на Проспорт.бг: Твърдението за изпращането на документите до Международната централа умилява. До коя международна и по какъв повод?