Феновете на Локомотив (Пд) благодариха на Коко Динев

Публикувано на: 09.07.2014 14:29

Автор: Проспорт.бг

©Topsport.bg
Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха с официална декларация по повод случващото се в последните дни. Както вече е известно, група привърженици вече притежават акциите на "смърфовете", които взеха от Константин Динев.

Любопитно е, че в декларацията феновете не нападат бизнесмена, а точно обратното - благодарят му за спазената мъжка дума за предаване на акциите.

Ето и пълния текст на декларацията:
Акциите на Локомотив вече са у феновете в търсене на своя нов път във футбола. В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят, е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук. Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава. Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато. Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни. Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала…

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо. Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач. Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните.

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects
Фенклуб Атланта