Балъков: Без излишни рискове срещу Верис

Публикувано на: 09.07.2014 15:49

Автор: Проспорт.бг

©Ивка Евгениева, Проспорт.бг
Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели своите очаквания за предстоящия реванш с молдовския Верис. Двубоят е в четвъртък от 20.45ч на Градския стадион в Ловеч. Първата среща завърши при нулево равенство.

“Готови сме още от първата минута да влезем по най-добрия начин в мача, агресивно и офанзивно, с премерен риск разбира се и се надявам, че с този начин на игра ще стигнем до успеха. Ако не се получат в началото нещата, трябва да проявим голямо търпение, защото това е турнирен двубоя и най-важното е накрая да имаме гол повече от съперника и да стигнем до победата“, заяви наставникът на оранжевите.

Той ще може да разчита на всичките си футболисти с изключение на младока Кирил Десподов и стража Евгени Александров, които се възстановяват от травми. В групата за мача ще попадне колумбиецът Данило Асприля, който лекуваше доскоро разтежение. Сред останалите в ловешкия лагер няма други със здравословни проблеми.

„Ще бъда много доволен да зарадваме ловешките привърженици още на старта на сезона. Вярвам, че те очакват с нетърпение мача и ще подкрепят момчетата по най- добрия начин“, призова Балъков.