Вуцов увери: Няма да ни колят в Австрия

Публикувано на: 23.07.2014 11:17

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Отборът на Ботев (Пловдив) замина за Австрия, където ще изиграе раванша срещу Санкт Пьолтен от втория квалификационен кръг на Лига Европа. В първия двубой "канарчетата" постигнаха победа с 2:1.

"Не ни е страх, не отиваме да ни колят. Очакваме труден двубой. Ако издържим физически, съм убеден, че няма да имаме проблеми с резултата. Притеснява ме, че бягаме по-бавно", сподели Вуцов на летище "София".

"Гледахме 3-4 записа. Очакваме да играят различно от това, което видяхме в първия мач. В домакинските си двубои. Ще бъдат по-агресивни в предни позиции. Ако издържим на пресата и вкараме ранен гол, ще си направим и живота, и мача по-лесни".

"Финансови проблеми няма!", категоричен бе наставникът на Ботев. "Не се е усетило. Но проблемът е несигурността и бъдещето на отбора. Не бих казал нищо отвътре. Но тази обстановка мотивира, както мен, така и играчите. Не знам дали Цветан Василев ще е на трибуните. Дай Боже да дойде и да го зарадваме".

Вили Вуцов бе изгонен в първия двубой срещу Санкт Пьолтен и няма да бъде на резервната скамейка на "канарчетата".

"Не знам как ще ръководя отбора като съм наказан. Ще решаваме на място. Вандер и Хамза не са картотекирани, защото не можем да картотекираме между двата мача. Куртеан не е готов на 100%, но, ако в някой момент се наложи да го използвам, ще го използвам", добави Вуцов.