Български нападател пред договор с Нотингам

Публикувано на: 24.07.2014 21:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Българският нападател Николай Тодоров е много близо до договор с двукратния европейски клубен шампион Нотингам Форест, научи Проспорт.бг. От две седмици 17-годишният талант тренира с резервния тим на Форест и към момента оценките за представянето му са отлични.

Тодоров е роден на 24 август 1996 година. Разполага с отлична техника, работи еднакво добре с двата крака и с глава, а освен това към височината си от 191 см притежава още чудесен поглед върху играта. Младокът, който е юноша на ФК Плевен, от две години учи и играе на Острова.

Ако се стигне до договор, не е изключено да се превърне в национален състезател към селекцията на Методи Деянов. Николай Тодоров е бил част от подбора при родени 1996, но след това не му е било гласувано доверие.

В същото време преговорите за новия професионален договор на Димитър Евтимов с Нотингам са към края си. Очаква се най-късно в събота той да бъде затворен. Тази вечер пък Евтимов и агентът му Петьо Костадинов-Полковника са поканени на вечеря от кореспондента на "БиБиСи" в Нотингам.