Обръщение на Александър Томов

Публикувано на: 25.07.2014 15:21

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Главният акционер в ЦСКА Александър Томов направи официално обръщение след отпадането от Зимбру. "Червените" направиха 0:0 вчера и след 1:1 в първия мач в София отпаднаха във втория квалификационен кръг. След края на двубоя Стойчо Младенов заяви, че положението в ЦСКА е такова и няма как да се иска по-добър резултат на този етап. Треньорът добави, че граденето на нов състав е причина за моментната форма и отпадането от Зимбру. Томов отвръща, че всякакви оправдания са излишни.

Ето обръщението на Александър Томов:


Скъпи Армейци,

Отпадането на ЦСКА от турнира на УЕФА е болезнено и в разрез с цялостното възходящо развитие на клуба.

Всякакви оправдания за двата равни мача са излишни и имат по-скоро обратен ефект. Единственото, което трябва направят треньорите и футболистите, е да се концентрират и да дадат максималното от себе си в предстоящото вечно дерби, и в другите важни срещи от шампионата и купата на страната.

Подкрепата на феновете по време на мачовете с грубияните от „Зимбру” задължава много по-висока отдаденост. Футболните специалисти у нас и в чужбина все повече разбират, че ЦСКА разполага със силни и перспективни футболисти. Всички фенове и ръководството на клуба очакват атакуващ футбол, пределна мобилизация и висок дух.