Човекът на Пенчо Миглите да млъкне, защото ще го смачкам

Публикувано на: 30.07.2014 22:39

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Имаме си ударна група във Фейсбук и тя е тази на Акционерите, която рано или късно ще придобие актив в ЦСКА. Над 3000 човека от 5 700 възможни. Та един от приятелите се питаше дали е вярно заглавието в материал от един сайт, че някой си щял да съди ЦСКА. Помислих, че нещо е станало с моите приятели от Етрополе, защото заедно с адвокат Анатоли Грънчаров измислих защитата на интерисите на клуба от балканския градец при бъдещ трансфер на Ивайло Чочев и е време, в което се очаква армейският клуб да изпълни ангажиментите си.
 
Отворих, но се оказа, че един духовен юрдек с незавършен пълноценно трети клас се изказва. Негова си работа дали ще се съди с ЦСКА. Който му е подписвал пълномощия за някакви изумителни комисионни, да се оправя. Още по-малко ми е проблем дали от ЦСКА са му благодарили. Но този кретен си позволява да обсъжда качествата на моето момче. Защото не мога да си представя, че ще нарека Чочев клиент. От Палермо мислели да го вземат под наем, защото нямал квалитет.
 
На този неграмотник, който признавам беше нелош футболист, ще кажа, че ако не си обере говоренето, ще го смачкам. Независимо дали зад него стои Ганчо Ушите или Пенчо Миглите. 
 
Ще припомня на този смешник, че нарушава подписания от самия него при лицензиране Етичен кодекс. В точка 5 например е записано: Агентът на играчи, без изключение, уважава правата на своите преговарящи партньори и трети страни. Той уважава договорните отношения на своите професионални колеги и се въздържа от всякакво действие, с което да привлече клиенти от други страни по договори.
 
Този необразован нахалник партньор няма как да ми бъде, но аз със сигурност съм трета страна. Мен не ме интересува кой с парите на кого оперира. Но му препоръчвам да си погледне интересите и спора с ЦСКА и да не се изказва по адрес на националния състезател Ивайло Чочев, за да не му се стори светът тесен. 
 
Ще припомня още, че дори и да не бях съгласен в себе си с размера на сделката, то тя е със 150 000 евро над тази от първия трансфер на Мартин Петров. Постигнатите лични условия са точно няколко пъти по-високи от прокламираните с обаждане до мен от същата персона. Пъти!!!
 
За последен път го повтарям. Момчетата от академия "Христо Стоичков" в Етрополе не са наши клиенти. А наши синове. Нека всеки помисли с какви бащи има вероятност да се срещне. А кърменето минава само през едно място.