Фенове на Уест Хям недоволни от теглото на Божинов

Публикувано на: 19.08.2014 19:33

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Върлите фенове на Уест Хям полудяха след новината за пробите на нападателя на Левски Валери Божинов. В официалния форум на ултрасите на “чуковете” се надигна мощен рев по адрес на българския нападател.
 
Запалянковците са недоволни, че Божинов всеки момент може да подпише с елитния английски тим. Най-срещаните коментари са, че Валери е дебел и не може да вкарва.
 
“Той беше топ играч, докато не си контузи коляното. Оттогава насам нищо не става от него. Не виждам как ще ни е от полза”, пише collyrob.
 
 “Значи искаме да подпишем с този безполезен българин с наднормено тегло?. ШОК!”, изригва потребител с прозвището smasher.
 
Paul Cashews пък добавя: “Съмнявам се да се нуждаем от още един нападател, който не вкарва голове. Този е трагичен и е дебелак. За какво ни е?!”
 
Robin Green 99 продължава: “Моля ви, не ни карайте да подивяваме с този Божинов!”
 
Най-много се е развихрил фен с никнейм Bernie. Той плюе по Валери и обяснява за престоя на нападателя в “Левски”: “Когато чух, че Божинов от българия идва в Уест Хям, разбрах, че нещо нередно се случва в любимия ми клуб. Написах няколко писма до хора, които отговарят за клубния сайт на “чуковете”, да опитат да спрат трансфера. Божинов сега играе в България за “Левски”. Той е на ниско ниво. В момента е и дебел, но явно има добър агент. Направете всичко възможно да блокирате привличането му. Той ще е най-голямата грешка на Уест Хям!”.
 
Въпреки всичко, Валери продължава да е на “Болейн Граунд”. Вчера той мина специални тестове, днес му предстои обстоен медицински преглед, очаква се да направи и първа тренировка с “чуковете”. Това обаче ще се случи най-вероятно в четвъртък. Очаква се най-късно до края на седмица да има новина - дали Божинов ще подпише с Уест Хям или ще се върне обратно в "Левски".