Още на проби в Левски до края на седмицата

Публикувано на: 02.09.2014 10:54

Автор: Проспорт.бг

©thesun.co.uk
Кристиян Немет като играч на Ливърпул
Още двама футболисти на проби очаква Левски до края на седмицата. Вчера тренировки с отбора започна чилийският нападател Маурисио Гомес.

По принцип „сините" от години не обичат да действат чрез изпитателен срок. Така през века се появи само един футболист на място - Седрик Бардон през 2005-а, припомня "Труд". Но клубът е притиснат от немотията и треньорът Георги Иванов е принуден да пресява плява с надежда да се появи някое зърно.

Търсят се попълнения най-вече за атаката. Ако никой от дошлите на проби не бъде одобрен, има заредена нова партида проби. Унгарският нападател Кристиян Немет (25 г.), бивш играч на Ливърпул, не е вариант за Левски, увери Гонзо.

Спортният директор и треньор на „сините" отрече и твърденията на медии от Букурещ, че бившият румънски национал Даниел Никулае се разбрал за договор за 2 г. с „Герена". Централният нападател не е по джоба на Левски като заплата. „Сините намалиха възна­гражденията с 42% като месечният таван за тима е около 200 000 лв. Затова и идват играчи като за проби - с ниски финансови изисквания.