Ето и логото на протеста

Публикувано на: 08.09.2014 17:58

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Някога вървеше виц за съседна държава. Нашенец отишъл на гости, а онзи го питал: "Го видиш авионот?". "Виждам го", отвърнал нашенецът. "Еее, ама имаме уще един", казал онзи.
 
Та така и аз. От няколко часа има още един луд, който се присъедини към прогресивната идея, взаимствана от убийствения във всякакъв смисъл модел на българската демокрация. Протестен вот. В името и за ЦСКА. За футболния клуб и за онова, което е останало от другите спортове и тахните бази. След пладнешкия обир за строителството на зала "Армеец". Която освен всичко е сбъркана и не може да хване по никакъв начин писта за зимни състезания по лека атлетика.
 
Идеологическата ни платформа за предстоящите избори ще дописва всеки, който се присъедини. Не подреждам листи по МИР-ни и техните избирателни секции. Всеки да се намества, както му е угодно.
 
Кампанията ще бъде 24-часова и категорична. Агитационна, пропагандна и безпощадна. Не на всички, които ни броят за неграмотни кретени и които ни лъжат 25 години, време в което бавно и методично погубват най-значимата българска марка, след короните на Аспарух, Борис Първи, Симеон Велики и Иван Асен Втори.
 
С другия съидейник от Движението за незабавно изискване на базите на ЦСКА решихме  да закрием нашата кампания в последния ден, разрешен за агитация, на който именно футболен клуб ЦСКА приема Ботев в домакински мач. Надяваме се дотогава да сме отпечатали фалшиви бюлетини и да сме направили голяма урна за гласуване, в която демонстративно на "Армията" да покажем метода за гласуване на 5 октомври.
 
А той е - диагонална черта и изписване на четирибуквието ЦСКА. Който си носи червено, ще може да го направи дори цветно, ярко, красиво.
 
Според някои, това не било конструктивно. Според мен е дори прогресивно. След тази форма на лудизъм, по примера на Нед Луд, ако някой нещо не е разбрал, лудите ще се окажат на улицата. 
 
Изборът е техен. Ние безусловно и необратимо избрахме ЦСКА и този път си искаме базите обратно. На футболния клуб. На останалите спортове на ЦСКА.
 
Веднага!!! 

ПРИЗИВ: Който има възможност нека мултиплицира логото на листовки, тишърти, стикери, както намери за добре. Нямаме претенции за авторски права. Кампанията не се финансира с актуална валута, а с останали от някъде невалидни италиански лирети. Който мисли, че може и едно нюню да помогне, то нека го направи. Повярвайте на стария див, луд и неуправляем - не е срамно! Логото може да се вземе с много по-сериозна резолюция във фейсбук профилите ни.