ЦСКА би Левски с три брилянтни гола на "Царско село"

Публикувано на: 11.09.2014 20:24

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Децата на ЦСКА, родени 2000 година постигнаха класически успех над Лавски Раковски с 3:0, в мач от първенството.
 
И трите гола паднаха през второто полувреме на двубоя, игран в комплекс "Царско село".
 
Първият бе дело на Валентин Антов след професорски пас на Антонио Кръстев. Подаването на младокът с №18 може да бъде сравнявано само и единствено с най-добрите световни образци. Самият Антов асистира за второто попадение, реализирано от отличния Радослав Илиев. Антов се подигра със защитата на Левски, като навърза в дясно поне половината отбор, подаде остро към Илиев, който майсторски обърна на силния си ляв крак и реализира.
 
За финал на отличната игра, особено през второто полувреме на червените самият Антонио Кръстев реализира, за да украси прекрасната си игра в мача. Той направи брилянтно отиграване с разстрел на вратаря след отличен пробив и още по-добро подаване на Радослав Илиев. За отбелязване е, че Левски така и не успя да извади аргументи срещу Илиев през целия мач, а на два пъти през неговата зона изненадващо нахлу Чуканов, който остави при една от атаките си трима в синьо да лежат на терена, след неуспешен опит да се справят с пробива на капитана на ЦСКА.
 
В петък привечер децата заминават за Италия. Избараниците на Антон Димитров ще посетят в понеделник двубоя Верона-Палермо. Екскурзията е награда за спечеления през април турнир "Велико Търново Арайвълс ИДИ къп", организиран от Проспорт медиа. Очаква се там малките армейци да се срещнат и с новото попълнение на сицилианците Ивайло Чочев.