Юристи върнаха свободата на ЦСКА

Публикувано на: 01.10.2014 12:08

Автор: Проспорт.бг

©meganews.bg
Юристите, които защитават интересите на ЦСКА, постигнаха изключителен успех от първия ден на октомври. Специалистите прекратиха действието на заповедта за спиране на картотекиране на футболисти във връзка с възникнали спорове по плащания в клуба.

Това може да се отчете като огромен успех. При това само ден след като лицензионната комисия си позволи да направи мрачна прогноза за бъдещето на ЦСКА именно по линия на финансовия феърплей. Имената на други клубове не бяха споменати.

Успехът се вписва в актива на неформалната група JS Lawyers, в която юристи са адвокатите Елена Тодоровска и Георги Гайдаров, както и доктор Борис Колев.

"От името на нашия юридически екип, включващ адвокат Елена Тодоровска, д-р по право Борис Колев и мен, в резултата на обжалването по казуса Нилсон и Тенгариня, получихме факс, с който ни уведомяват, че е спряно наказанието, наложено на ПФК ЦСКА АД за извършване на трансфери.

Доколкото това е временна мярка и делото не е приключило, не можем да си позволим да публикуваме документи, но считаме, че след няколко месеца и след успешното му приключваме ще публикуваме и крайното решение, така и някой много интересни документи по него. Считаме, че това е успех за цялата армейска общност. САМО ЦСКА!", коментира адвокат Гайдаров.