Обръщение на фенове за сбор пред Народното събрание в петък

Публикувано на: 02.10.2014 19:58

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Обръщение от група фенове на ЦСКА, които ще се съсредоточат пред Народното събрание в края на работния петъчен ден, непоследствено преди мача срещу Ботев на стадион "Българска армия".
 
Армейци,
На всички е ясно, че след вчерашната трагедия е абсолютно неетично провеждането на каквото и да било мероприятие с искане за връщане на базите.
Така или иначе обаче мач ЦСКА - Ботев Пд ще има и все ще трябва да се съберем някъде. Народното събрание остава най-доброто място за това!

Защо?
Защото благодарение на институционалното безхаберие, ние потъваме и се затриваме като народ.

- Почти всяка година в България гърми по едно хранилище или завод за боеприпаси. Институциите спят и това продължава!
- Почти всяка година в България има жертви на наводнения заради непочистени речни корита, безстопанственост на язовири и незаконна сеч. Институциите спят и това продължава!
- През няколко години има трагедии свързани с ПТП. Дали заради пияни водачи, неизправни автобуси или несъобразена скорост инцидентите се случват и загиват много хора. Тук институциите също не упражняват контрол и трагедиите продължават да се повтарят отново и отново.
Всички тези трагедии се случват заради институционалното безхаберие! Благодарение на това институционално безхаберие всички спортове са пред затриване. Базите обаче ще си ги търсим друг път!!! 25 години чакахме някой да ни ги върне така, че можем да изчакаме още малко!

В петък се събираме пред Парламента за да отидем на мач, но Ви моля без никакви скандирания, транспаранти и плакати с искане "Да си върнем базите". Ще отдаден почит към жертвите с едно мълчаливо събиране и отиване на мач, а когато дойде времето ще потърсим сметка на институциите за тяхното тотално безхаберие!
Ние сме ЦСКА и сме обществено ангажиран клуб!

Нека жертвите да почиват в мир и дано повече такива трагедии да не се случват!