Програма на детския празник с ЦСКА

Публикувано на: 03.10.2014 14:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Детски спортен празник под надслов „Люлка на шампиони“ ще бъде организиран на 11 октомври (събота) на стадион „Българска армия“. В програмата на събитието се предвиждат посещения в Музея на спортната слава на ЦСКА и VIP ложите на стадиона, занимания с треньорите от Детско-юношеската школа, както и множество игри с награди. Всяко дете ще има шанса да усети атмосферата на стадиона в „Борисовата градина“ и да се пробва в тренировките на ДЮШ, а кулминацията на събитието ще позволи на всички малчугани да се докоснат  до своите любимци от представителния отбор на армейците и треньорския щаб, да се снимат с тях и да вземат автограф.
 
Началният час на „Люлка за шампиони“ е 12:00, а сборен пункт е „Алеята на славата“ пред сектор А на клубния стадион. Всички деца и родители не само ще изживеят един забавен следобед, но и ще могат да спечелят страхотни награди като специални фланелки „Още от дете“, екипи на ЦСКА, раници и клубни артикули. По-голямата част от програмата е планирана на изцяло обновените тренировъчни игрища пред сектор А на стадиона, но предвид промените в метеорологичните условия организаторите са предвидили и вариант на закрито – в баскетболната зала в комплекса. Входът е свободен, а за всички деца, участващи в събитието, има гарантиран подарък – безплатна тренировка в избрана група от ДЮШ на ЦСКА.
 
След края на детския ден на стадион „Българска армия“ ще се проведе и контролен мач на представителния отбор срещу сръбския Раднички Ниш. За всички деца, участващи в събитието, входът за мача ще бъде свободен, един от блоковете в сектор А ще бъде запазен за желаещите и заедно с тях в трибуните ще седнат футболисти на ЦСКА, останали извън групата за мача.
 
„Планирахме провеждането на „детския ден на Армията“ от няколко месеца, тъй като всички в Клуба оценяваме колко важни са подрастващите за ЦСКА. Искрено се надяваме скоро от ДЮШ да излезе новият Димитър Бербатов, Мартин Петров или Валентин Илиев. Така че очакваме всички млади армейци и техните родители на 11 октомври на „Българска армия“, коментира изпълнителният директор на Клуба Александър Тодоров.
 
Заслугата за събитието е на група привърженици зад кампанията „Още от дете...“, с подкрепата на ПФК ЦСКА, фитнес-центровете „WestGym” и Атлантис Нет ООД - Ботевград. Амбициите на организаторите са спортният празник „Люлка на шампиони“ да е първото от цяла серия събития с марката „Още от дете...“, чиято цел ще бъде популяризиране на клуба и спорта като цяло сред подрастващи от София и цялата страна.
 
 
 
Програма за празника:
 
12:00                     Начало на събитието на централния вход на стадиона
 
12:15-13:15         Посещение на Музея на спортната слава на ЦСКА, както и на
 
                             VIP ложите на стадиона
 
13:30-15:30         Запознаване с Детско-юношеската школа на ЦСКА на помощните
 
                             игрища пред сектор А, игри и състезания с треньорите от ДЮШ с
 
                             награди за най-добрите
 
15:30-16:30         Среща със звездите от първия отбор на Клуба, време за снимки и
 
                             автографи
 
16:30-17:00         Откриване на двете звезди на Тодор Янчев и Никола Цанев
 
                                на "Алеята на славата"
 
17:00                     Честване на 70-годишния юбилей на Петър Жеков на пистата
 
                               на стадиона
 
18:00                     Контролна среща между ЦСКА и Раднички Ниш
 
 
 
 
 
За повече информация:

Пресслужба на ПФК ЦСКА

и

Боян Донев


моб.: + 359 883485795