Левски предлага на Краев договор за 4 години

Публикувано на: 22.10.2014 14:38

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Талант номер 1 в Левски Божидар Краев ще остане дълго на "Герена". Според информация на "Меридиан Мач" "сините" шефове са взели всички мерки, за да парират интереса на Лудогорец към обещаващото крило. За целта на Краев вече е предложен дългосрочен професионален договор, въпреки крехката му все още възраст. От "Герена" разкриха, че младокът се е съгласил на предложените му условия и се очаква контрактът, който вероятно ще бъде за 4 години, да бъде подписан до края на седмицата.

Договорът става възможен благодарение на промени в законодателството. До скоро лица под 18 години нямаше как да подпишат трудов договор. Това вече е възможно със знанието и съгласието на родител или настойник. Така на "Герена" са се възползвали от факта и са провели преговори с известния футболист на Ботев (Враца) от близкото минало и баща на Божидар - Бойко Краев. Таткото е дал своето съгласие и така талант №1 в Левски ще остане за дълъг период.

Както е известно, той вече намира все по-солидно място в състава на Георги Иванов, като в немалко срещи започва дори като титуляр. Краев със сигурност ще бъде един от жокерите в съботното дерби с ЦСКА, след като записа минути и в първия голям сблъсък за сезона.