"Пияни и нашмъркани" притеснявали Петков

Публикувано на: 02.11.2014 10:42

Автор: Проспорт.бг

©trud.bg
Вратарят на Славия Георги Петков, който беше наказан за мача срещу ЦСКА, заяви в предаването "Трето полувреме" по БНТ, че през почти цялото игрово време е бил на тунела на стадион „Българска армия”, а чак в края се е приближил на 4 метра от скамейката на „белите”.
 
Привържениците на „армейците” искаха да потърсят сметка от вратаря за неговото поведение след края на двубоя. Петков по провокативен начин изрази радостта си от спечелената точка. Това предизвика и гнева на темпераментния Тончи Кукоч, който догони Петков в тунела на „Българска армия” и го блъсна в гърба. След мача от ръководството на ЦСКА заявиха, че наказаният вратар е бил на скамейката, при положение че няма това право.
 
Петков посочи, че мачът се е предавал по телевизията и може да се види къде е бил. В края, когато се е приближил, той призна, че е искал да потърси сметка от съдията Станислав Ставров за някакво отсъждане. А не, че е провокирал Тончи Кукоч. Бившият вратар на "Левски" допълни, че хърватинът единствено го е бутнал и не му е казал нищо. В противен случай Гошо е нямало да остане безучастен. Петков очаква наказание за левия бек, защото "никъде по света" нямало догонвания в тунела и бутане.
 
Ветеранът недоумява, че до съблекалнята на Славия може да бъде разположено заведение. По думите му, там, "в кръчмата или ресторанта, каквото е", е имало пияни и „нашмъркани” фенове, като похвали полицията за „добре свършената работа”.