БЛИЦ информира за скандал в ЦСКА, Младенов го определи, като вътрешен

Публикувано на: 05.11.2014 11:46

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Поредният голям скандал се е развихрил в Борисовата градина. Всички играчи барабар с треньорите са отсекли пред шефовете на клуба, че си тръгват на секундата, съобщава БЛИЦ. Причината е ясна до втръсване – прословутите финикийски знаци.
 
"Бяха големи разправии. Обявихме на Тодоров, че ако не се сложи край на тази ужасяващи практика на едни да има, а на други – да няма, директно изчезваме. Някои даже го бяха сторили, но Стойчо Младенов успя да ги укроти. Един от тях е Неманя Милисавлевич. Сърбинът е сред най-ощетените – когато ни дадоха последните заплати той пак беше „забравен”. Неманя си събра багажа и тръгна да си ходи. Направо беше бесен. Но старшията погаси огъня. Стойчо и помощниците му ни подкрепят. Те също са готови да си тръгнат заедно с нас. Търпението ни се изчерпа”, заявиха пред БЛИЦ играчи на ЦСКА.
 
Тончи Кукоч гледал като в небрано лозе, когато останалите подскочили като ужилени. Никой обаче не обвинил хърватина, а босовете. Капитанът Валентин Илиев започнал да звъни на Александър Томов, но шефът не си вдигал телефона. Тогава защитникът се обадил на другия Александър – Тодоров, който, иска, не иска, на секундата се появил пред отбора и започвал да успокоява топката. Играчите така били надвиснали над него, че изпълнителният директор се сепнал.
 
Самият Кукоч се оправдал, че трябвало спешно да изплати вноска по апартамента си в Хърватия. В противен случай щял да загуби жилището си. Поради тази причина Тончи се примолил на шефовете си да му помогнат. Те обаче му дали парите на ръка. Кукоч ги взел от счетоводството на „Армията”, но на излизане бил забелязан от съотборниците си. Когато го попитали какво става, левият защитник изплюл камъчето и така пожарът избухнал. 
 
Упорито се говори, че Вальо Илиев, който се възстановява от тежка контузия и операция в глезена, вече е решил на всяка цена да напусне през януари. Ветеранът твърдял, че никой не може да го спре, защото не виждал светлина в тунела.
 
Най-притеснен от цялата ситуация бил Стойчо Младенов. Той и щабът му се притеснявали, че цялата тази финансова ужасия ще рефлектира негативно върху тима и първото място може да бъде изпуснато. 
 
"Не коментирам нищо.Това са вътрешни неща", бяха единствените думи на Стойчо Младенов пред БЛИЦ.
 
Коментар на Проспорт.бг: Репликата на Стойчо Младенов е застанала, като щемпел за истинност. В нея няма отрицание. Друг е въпросът, че поради непреходната популярност на клуба, всички новини от подобен характер се превръщат във водещи и любими. А не говорим за тунингована чалгаджийка. Говорим за спортната институция ЦСКА.
 
Крайно време е обществените отношения на клуба да влязат в нормален филтър, защото ако продължава недалновидния контакт с публиката, мултипликациите ще бъдат чудовищни.