Стойчо Младенов: Вярваме безрезервно на Александър Томов и Александър Тодоров (б.р. - НИТО ДУМА ЗА ПЕВИЦАТА)

Публикувано на: 06.11.2014 17:00

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Стойчо Младенов

Армейци,

Всички ние станахме свидетели как в последните дни външни фактори, водени от чужди интереси, нагнетиха напрежение около нашия клуб.  Един разговор между мъже, между ръководители, треньори и играчи,  отприщи елементарно скалъпени "раздори" с цел да се дестабилизира ЦСКА.

Уверявам Ви, че това ни прави още по-задружни и сплотени. Като старши треньор съм категоричен, че подобни ходове дело на странични за клуба хора, амбицират двойно мен, целия ми екип, футболистите, ръководството и привържениците. Повече от всякога сме едно цяло. Заради такива зле прикрити атаки съм уверен, че в ЦСКА сме на прав път. За пореден път заявявам, че вярваме дълбоко и безрезервно на Александър Томов и Александър Тодоров.

Сигурен съм, че ние ще направим така, че всички останали да се убедят и усетят, че "Заедно можем всичко"! Убеден съм, че червената общност е могъща по силата си и несравнима в обединението и подкрепата си към ЦСКА.  Нищо няма и не може да ни спре да защитаваме винаги и навсякъде по терените честта на клуба и отбора.

ЦСКА над всичко!

Стойчо Младенов 

Коментар на Проспорт.бг:
От обръщението разбираме, че разговорът е бил между мъже. Е кажете по мъжки коя е певицата в мъжкия хор, та нещата излязоха от кухнята на клуба ...