Владимир Кличко обяви раждането на дъщеря си

Публикувано на: 13.12.2014 12:54

Автор: Проспорт.бг

©
Легендата в професионалния бокс Владимир Кличко и актрисата Хейдън Панетиере са вече родители. Новината потвърди лично 38-годишният Кличко.

"Изключително сме щастливи да обявим раждането на нашата дъщеря Кая Евдокиа. Тя дойде на бял свят на 9 декември", гласи съобщение, публикувано в профила на спортиста в "Туитър".

Към официалното съобщение е допълнено, че "бебето е 50 см с тегло от 3,5 килограма". Информацията обаче "изтече" преди няколко дни, когато братът на Владимир - Виталий, не издържа и сподели щастието си. Но то очакваше своето потвърждение, което стана факт днес.

"След като в средата на ноември гордият баща нокаутира българина Кубрат Пулев за пояса на IBF, сега най-после той ще има достатъчно време да се погрижи за малкото си семейство", пише в. "Билд".

Но следва въпросът кога двамата ще минат под венчилото. "Напълнях с 18 килограма по време на бременността", разкри Хейдън преди да роди. Явно 25-годишната актриса желае първо да върне идеалната си фигура и едва тогава сватбата да стане факт. През февруари тя трябва отново да застане пред камера за снимките на сериала Нешвил. Кличко пък най-вероятно ще се бие през април за колана на WBC, който единствено му липсва. И ако не обръщане внимание на слуховете, че двойката се разделя, то през лятото на 2015 година може да се очаква дългоочакваната венчавка.

"Като баща ще удрям по-силно. Забелязвам, че това вече започна да се случва", призна Владимир Кличко преди раждането на дъщеря му.