Божидар Краев бил готов да остане в Левски

Публикувано на: 19.12.2014 22:22

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Младата надежда на Левски Божидар Краев се завърна в България, след като изкара пробен период в Ювентус. На Летище София талантът сподели, че е впечатлен от видяното в Торино - възпитанието на младите футболисти, уважението към треньора и базата на "бианконерите".
 
"С добри чувства се прибирам. Имам три най-силни впечатление и това са, че възпитанието на малките, дори тези под 12 години, всички се поздравяват, разбирате ли. Има една колегиалност и едно уважение, които ми допаднаха. Другото е уважението към треньора, това също е много впечатляващо. Думата на треньора е закон, няма право да се опонира. Нямаш право да кажеш нищо срещу треньора. Това е, като цяло, а като база и такива неща, няма какво да коментирам“, заяви Краев.  
 
"На мен няма какво да ми казват. Ако вече има нещо, то ще е между двата клуба и мениджъра. Аз имам тригодишен контракт с Левски.”
 
"Хората си уважават легендите. Добре се почувствах. Аз бях напълно освободен. Отидох да се наслаждавам и да се забавлявам. Една игра вкарах гол и това е. Не знам къде ще празнувам Нова година, а ме питате за Сити. Аз съм готов да остана в Левски, друго не мога да кажа“, допълни Божидар Краев.
 
Забележка: Информацията е на novsport.com
 
Забележка 1: Ако Левски регистрира този 3-годишен договор, то ще се наложи да плаща на Чавдар Етрополе и Ботев Враца за обучение. Както и на академията на Христо Стоичков в Испания, доколкото Краев бе част от нея след 12-ата си година, когато по програма "Жилет" Камата заведе за една година избрани от него момчета в Барселона. Дори известно време Краев се хвалеше със своя агент ... Христо Стоичков. Конкретен пример можете да видите ТУК.