Играч на ЦСКА към медиите: Томов ви лъже!

Публикувано на: 20.01.2015 17:27

Автор: Проспорт.бг

©Зар.бг
Обстановката в „армейския” лагер в Анталия е като пред война. Футболистите недоволстват вече напълно открито от липсата на пари, информират БЛИЦ и "Гонг" в предаването си "Спортно шоу Гонг". Те твърдят, че Александър Томов лъже, обявявайки пред медиите, че е изплатил на играчите по две заплати.
 
Източник на БЛИЦ от счетоводството на ЦСКА призна, че са били изплатени само заплатите за месец ноември. Но не и тези за декември. От ръководството на клуба обаче продължават да се кълнат, че до момента не дължат нищо на футболистите.
 
Именно това е основната причина Тони Силва да беснее в последните дни. Португалецът даже е направил няколко опита да се свърже от Турция с Александър Томов и Александър Тодоров, но никой от тях не е отговорил на многобройните повиквания.
 
Освен Силва и други играчи мислели за бягство. Сред тях даже е и Луис Соарес-Платини, който в момента е на турнира за Купата на Африка с националния тим на Кабо Верде. Той е звънял от Екваториална Гвинея, където се провежда състезанието, за да постави ултиматум. Соарес заявил, че ако до 25 януари не му бъдат преведени парите, още на другия ден ще разтрогне договора си по вина на ЦСКА. Същото планували и поне половината от футболистите, които са на лагера в Анталия.
 
„Томов ви лъже. Обяви пред медиите, че е платил две заплати. Ако до 25 януари не ни се издължи, ще има нови бягства след това на Антон Карачанаков”, заяви пред БЛИЦ играч на ЦСКА, запазил по обясними причини анонимност.
 
От ръководството на клуба побързаха да успокоят топката, отсичайки че до 25 януари парите ще бъдат преведени.
 
Ако това не се случи, по закон всеки един футболист може автоматично да разтрогне с ЦСКА и да премине в друг клуб като свободен агент.
Етикети: цска, томов, лъжа