Капитанът на ЦСКА: Нямам нужда от съветите на Томов

Публикувано на: 25.01.2015 12:18

Автор: Проспорт.бг

©
 Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев говори тази сутрин на Аерогара София. Защитникът не замина заедно със своя съотборник Александър Тунчев и един от акционерите на клуба Ивайло Манджуков, тъй като се нуждае от кратък курс на лечение. Играчът получи възпаление в резултат на тежките натоварвания по време на първия подготвителен лагер на „червените”. По съвет на лекаря, който оперира Илиев, Вальо ще остане още няколко дни в България преди да се присъедини към лагера на ЦСКА в Турция.
Валентин Илиев комнтира изказването на председателя на надзорния съвет на „армейците” Александър Томов, който заяви, че защитникът не би трябвало да дава изявления за ситуацията в отбора:
 
„Аз не съм разменял реплики. Четох, че ме е съветвал нещо, нямам нужда от неговеите съвети. Уважавам себе си и нямам нужда да го коментирам пред медиите. Родителите ми са ме научили и възпитали, каквото имам да кажа на някого, да го казвам в очите. Няма какво да коментирам Александър Томов.  
 
Ако Томов има да ми каже нещо, да го каже директно. Аз нямам проблем с него или с някого от отбора. Ако иска да говори, да говори”.
 
Капитанът на ЦСКА сподели каква е обстановката в червения лагер и впечатленията си от новите попълнения. Валентин Илиев спомогна за идването на Стефан Николич в ЦСКА. Нападателят и Вальо играха заедно в Стяуа Букурещ:
 
„Всичко в отбора е нормално, не мисля че има напрежение. Нормално е да има емоционални реакции по време на дълги лагери, но нищо фатално. Надявам се и вторият лагер да премине като първия, да бъдем здрави.
Отборът има доста потенциал, особено и след идването на новите попълнения. Те са голям плюс за нас. Нека им дадем време и шанс да покажат какво могат. Важно е да запазим ядрото на отбора, за да постигнеш нещо голямо трябва време. Не става за месец, трябва време и обиграване и запазване на основните футболисти”.