"Спортни адвокати" и "адвокати" се изявиха срещу ЦСКА във Фейсбук

Публикувано на: 27.01.2015 21:34

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Пловдивският сайт plovdivderby.com се опитва да хвърли светлина по неплащането на Ботев към ЦСКА. Той се позовава на две особи, които представя за адвокати. Да пази Господ!
 
"Уговорката била в полза на Моран трейд... Това е отговорът на въпроса защо Ботев не плащат." Това написал спортния адвокат и мениджър Героги Градев във fecbook профила си по повод нападките отправени от ЦСКА към Ботев, че им дължат 250 000 евро. Друг бивш адвокат на ЦСКА Радостин Василев явно е същото мнение, защото споделя: "Аз се чудя защо ЦСКА си мислят,че имат да получават пари при положение,че имат документите?"
 
Адвокат Василев добавя по казуса: "Първо договорът не ощетява ЦСКА. Подготвен е от адвокатите на Титан - не от нас, но и мен да бяха накарали щях да го напиша. Това ми е работата. Прочетох този договор много след като напуснах ЦСКА! ЦСКА няма как да получи 50% от трансферната цена, която Лудогорец ще плати или е платил на Ботев. Лицензионната комисия не е компетентна да се произнесе по такъв спор, а съдът."