Стойчо Младенов получи специален кът в музея на ЦСКА

Публикувано на: 25.02.2015 13:59

Автор: Проспорт.бг

©Ивка Евгениева, Проспорт.бг
Стойчо Младенов получи поредно признание от ЦСКА днес. Ръководството откри специален кът на легендата в музея на Спортната слава на стадион "Българска армия".

"ЦСКА има много голяма история и много имена. Някои от тези имена са особено стойностни, те са като жалони. Това са Иван Колев, Димитър Пенев - най-големият треньор за XX век, Христо Стоичков, който не е тук, но остави най-голямата международна диря и Стойчо Младенов. Стойчо Младенов не е просто едно от имената, той е по-особено име и като състезател, и като треньор. Като състезател остави изключителен пример за младото поколение спортисти. Както и като човек, който превърна футболните умения в треньорски качества. Вече много години спасява ЦСКА и го води към славни победи, дай боже към шампионска титла", заяви Александър Томов на откриването.

"Благодаря за признанието и добрите думи, които се казаха за мен. Това е задължение от тук нататък да подобряваме имиджа на ЦСКА и да го върнем там, където винаги е бил. Това е било винаги цел, която е залегнала още от основаването на клуба и до ден днешен продължава. Въпреки проблемите и всичко, което ни съпътства в момента. Надявам се да успеем да върнем ЦСКА там, където трябва да бъде", допълни Стойчо Младенов.