Батков: Футболът ни се управлява от Разград, БФС да се измести незабавно

Публикувано на: 03.03.2015 18:18

Автор: Проспорт.бг

©dnevnik.bg
"Футболът се управлява от Разград. Сградата на БФС час по-скоро да се мести в този хубав североизточен град", призова Тодор Батков, който изгледа на живо реванша за Купата на България в Хасково, завършил 1:1.

"Протоколен мач. Поводът да дойда беше бенефиса на Бабангида. Той е заслужил бивш играч на "Левски". Пожелаваме си добър жребий за 1/2-финала. Надеждите ми са да бъдем фактор до края на първенството. Следващите два кръга ще бъдат решаващи. Съмнения винаги има", отговори Батков на въпрос дали се съмнява във феърплея до края на първенството.

"Явно не е толкова слабо първенството и интригата ще бъде сериозна. Все пак разликата не е толкова голяма, всичко може да се случи. Мисля, че "Левски" ще влезе в първата шестица, надявам се справедливостта да възтържествува", каза адвокатът.

"Изненадани сме от решенията на БФС вчера (б.р. - помилването на Козмин Моци след скандалното му поведение при загубата с 0:1 в Ловеч). Ако нашата публика беше на мястото на тази от Литекс (б.р. - бомбичката, която беше хвърлена по Александър Барт), или наш играч постъпи като Козмин Моци... знаете какво щеше да ни се случи. А вчера видяхме, смешно е... Пак ще повторя - сградата на БФС да се премести в Разград. Преди го подхвърлих на шега, сега го казвам сериозно. Футболът се управлява от там. Да го направят вече, аз откога съм им го препоръчал. То е ясно, че в Разград се взимат решенията", добави недоволният Батков.