Петър Манджуков обяви оттеглянето си

Публикувано на: 15.03.2015 20:55

Автор: Проспорт.бг

©mignews.info
Акционерът Петър Манджуков обяви, че се оттегля от ЦСКА. "В петък си депозирах оставката заради несъгласие с клубната политика. Ако бях останал, щях да бъда в конфликт с основния акционер Александър Томов. Заплащането на треньорския състав на ЦСКА е в пъти по-голямо от това на Лудогорец например.

Заплащането на футболистите на ЦСКА е доста по-голямо от това на Локомотив София или Ботев Пловдив, който днес удари сериозна плесница на ЦСКА. Има много странни обяснения на Стойчо Младенов за безхаберието, с което играе ЦСКА. Никога не съм поставял въпроса за уволнението на Младенов. Заплащането трябва да бъде според резултатите. Сега очаквам Младенов да каже, че Манджуков е виновен.

 На Младенов все странични фактори са му виновни. Над 14 милиона лева са разходите на ЦСКА за миналата година. Не ги виждам тези огромни суми къде са отишли", заяви Манджуков в предаването "120 минути" по bTV. По думите му Манджуков е вложил два милиона лева лични пари в ЦСКА, като отделно е привлякъл и друг акционер в клуба.