Добро утро, смешници от "Офанзива", "Енимълс", "Червена чета Радецки-Козлодуй"...И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Публикувано на: 17.03.2015 09:17

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
17 март 2015 година. Както обикновено между 6.15 и 6.30 съм минал през душа и самобръсначката. Както обикновено телевизор вече работи. Хем някоя друга новина от света, докато тече подготовката за дневния екшън, хем и да се чуе времето, за да се прецени дали да се сложи смокинг или овчи кожух.
 
И като стана дума за овчи кожух, тази сутрин един медиен клюн си позволи да се държи, като неподготвен чобанин пред стадо добитък. Същият този интелектуален дебил, който по време на първичното публично предлагане на акции на ЦСКА нарече феновете на червените полуфашизоиди, тази сутрин се впусна в дебрите на ново предизвикателство.
 
Изграденото години малоумие се беше погрижило да направи покритие от острата обстановка през 2008 година на "Армията" и да изрази манипулативно учудване защо "Фенклуб Сектор Г" подкрепя с декларация отбора си, като и лицензът е под въпрос. След това се присмя, че е възможно да има фенклубове с такива смешни имена, като цитирам: "Офанзива", "Енимълс", "Червени воини Казанлък", "Червена чета Радецки-Козлодуй", "Червени шопи-Елин Пелин", "Хора от Дефилето - Своге"...
 
Доколкото съм участвал в създаването на някои фен клубове и доколкото имам пряка връзка с поне още 50-60 от тях, мога да отбележа и кретенчето да усвои, че няма как да очаква сред нас да има "Мека китка-Търговище" или "Зелен задник - Разград". Ние в тези градове си имаме железни момчета. Мъжкари.
 
Много привърженици на футболната игра се учудват защо с такава страст медиите се занимават в 90 процента от времето и творчеството си с ЦСКА, а само 10 с Левски. И защо само с омраза към ЦСКА и с нежност към Левски.
 
Отговорът е прост. Левски не застрашава никого. Освен себе си.
 
17 март. На всички привърженици на ЦСКА - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 33 години от една велика победа. Огромна и с днешна дата - недостижима. 

Онази студена мартенска вечер на 1982 година на три езика звучеше така: The King is dead, long live the King!, Le roi est mort, vive le roi!, El rey ha muerto, ¡viva el rey! А ЦСКА посегна към трона...