Сашо Тодоров: Тъпа и гнусна игра на Инджов и Манджуков

Публикувано на: 25.03.2015 14:54

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
"Много тъпа и гнусна игра на Инджов и Манджуков с днешната декларация. Не знам защо го правят, след като от 31 март стават мажоритарни собственици". Така изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров определи действията на Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков, които по-рано днес обявиха, че отказват да придобият контролния пакет акции от Александър Томов. Последният не се яви на "Армията" пред журналистите, въпреки че даде обещание. Босът обаче явно се е изплашил от нажежената обстановка на "Армията".

Вместо Томов, на стадиона дойде Александър Тодоров, който направи изявление.

"Ще реагираме, за да спасим ЦСКА. Нужни са 800 хиляди лева за получаването на лиценза. Вчера г-н Инджов не ми вдигаше телефона и ми беше ясно, че това нещо е подготвено", започна Тодоров.

"Възможно е да е подготвена атака, но ние продължаваме да работим. Смятам, че ще се справим. Бяхме подготвени да работим по план, но като дойде г-н Инджов и каза, че ще помогне, спряхме да работим по него, но сега трябва пак да се върнем на първия вариант. Как да кореспондирам с г-н Инджов, като от два дни не отговаря на обажданията ми. Търся го, а не ми вдига телефона", оплака се изпълнителният директор на ЦСКА.

"Тяхната дума беше, че идват да поемат клуба. Сделката е подписана, има предварителен договор, процедурата си тече. Така или иначе на 31 март Инджов и Манджуков стават мажоритарни собственици. Всичко беше готово, подписан беше предварителният договор. Даже и Томов ги търсеше в продължение на два дни, но и на него не отговаряха. Недоумявам защо играят тази тъпа и гнусна игра. Цялото поведение на Манджукови и Инджов е много неприятно. Днешната им декларация е грозно поведение", продължи Тодоров.

"Ако не е нарочно, направено е много глупаво", каза още дясната ръка на Томов.

"На 31 март придобиват малко над 50 процента... мисля, че са 56. "Лира Инвестмънт" отпуска кредити за издръжката на ЦСКА, а вече как ще се разберат помежду си, това е тяхна работа. Към 4 милиона лева са кредитите от "Лира" до момента. Предишните 13 милиона дългове и тези 4 милиона, стават общо 17 милиона дългове. Но това са кръчмарски сметки, дойде да не ги правим сега", обърна се Александър Тодоров към многото журналисти.

"Сега се връщаме да работим по стария план. Търсим пари, за да спасим клуба", добави Тодоров.

"Най-вероятно има нещо скрито за всички нас. Ще направим всичко възможно за спасението на клуба. И на г-н Инджов му казах, че 2 години съм давал страхотно много труд, напрежение и нерви от живота си и няма как да оставя ЦСКА с лека ръка. Не мога да разбера каква им е целта", каза Тодоров, който беше попитан дали Александър Томов ще пристигне на "Армията" - "Точно днес не знам дали ще дойде, защото трябва да се действа в тази екстремна ситуация."