Галин: Не се страхувам от Лудогорец

Публикувано на: 29.03.2015 10:12

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Треньорът на ЦСКА Галин Иванов заяви, че никой в отбора няма право да се страхува от Лудогорец. Както е известно, на 4 април "армейците" гостуват в Разград в среща от втория кръг на плейофите.

"Никой не ми е поставял ултиматум. ЦСКА е закърмен с мисълта за първото място. Това ни задължава да го гоним. Трябва да покажем характер и злоба. Ще се борим за победа във всеки мач. Не за първи път ЦСКА изпада в тежко положение. И накрая винаги излиза от ситуацията. Ще работим с всички сили да успеем. Не ме е страх от гостуването на Лудогорец. Който е в ЦСКА, няма право да се страхува."

Наставникът призна, че ще се опита да наложи на отбора своя стил на игра. Вчера "армейците" допуснаха късен гол, с който македонският Хоризонт (Турново) стигна до равенството 2:2. Бившият футболист призна, че тимът не е показал това, което той е искал да вижда.

"ЦСКА не играе моя футбол. През първото полувреме видях желание, влагане, но до известна степен. Трябва много неща да се променят. Най-вече като агресия, преса, разиграване на топката. Искам моят отбор да играе много по-бързо. Трябва да работим върху много неща. Няма време и за ден почивка. Опитвахме се да играем бързо. Футболистите се предлагаха, поемаха отговорност. След почивката обаче лицето на ЦСКА бе коренно различно. Трудно изнасяхме топката. Движехме се мудно. Бавно се прегрупирахме. Това не е футболът, с който ЦСКА може да побеждава", коментира Иванов пред "Труд".

"И при Илия Павлов, и при Васил Божков е имало забавяне на заплатите. Понякога е стигало до 5-6 месеца. Треньорът и играчите трябва да сме екип и заедно да се вдигнем. Само с мъжество стават такива неща. Призовавам всички играчи да загърбим проблемите", добави Галин Иванов относно финансовите проблеми на "Армията".